Friday, February 4, 2011

HAKU & KEJE YG X SIAP!!!!

KEJE X SIAP LAGI!!! jerit batinku....klau nak jerit secara zahir confirm family aku ckap budak ni disampuk setan dan klau nak bahasa baik skit....tekanan perasaan terhadap kerja la tu.....

knapa la time cuti seeminggu ni aku x gerak buat kerja pun....bangun lambat.... keje x jalan.... apa nak jadi ni nad oiii...klau camnila attitude aku confirm jalan nak jadik arkitek tu susah skit...... ckap nak kurus skit masa cuti...tp tup tup terbalik...tidakkkkk....haiiissshhh.....

nad bangun nad....berusaha lebih skit nad.....kawan2 ko sumer hebat2....jadi mcm diorang nad....(semangat x diorang kat atas)...hihi

p/s: aku xde feel sebenarnya nak berblog skang ni....

2 comments:

hana_nuwul said...

haahaha~ aduhai nadd,,

ape suda jadi nih??

nadzirah nutz said...

tekanan perasaan da....